Menu Premium

The Division patch verdubbelt maximale Phoenix Credits-capaciteit

Duncan Israel 12/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Massive Entertainment heeft het vandaag in hun wekelijkse State of the Game livestream gehad over de nieuwe update in The Division. De nieuwe patch zal een nieuwe Incursion introduceren en een aantal bugs fixen. Wij zetten de belangrijkste veranderingen voor jullie op een rij!

De nieuwe Incursion zal geen voorgestelde gear score hebben van 220, zoals nu op de map staat weergegeven. De voorgestelde gear score voor deze nieuwe Incursion zal, net zoals Falcon Lost, 150 zijn. Nu heet deze grote missie nog Broken Circle, maar de naam gaat ook aangepast worden tegen de tijd at patch 1.2 live gaat.

De ontwikkelaar heeft verder nog aangegeven dat de maximale Phoenix Credits-capaciteit verhoogd zal worden naar tweeduizend. Dit was een vaak terugkomende vraag vanuit de community. Wat Massive nog meer van de community heeft gehoord, is dat de game op dit moment veel bugs bevat. Met deze nieuwe patch heeft de ontwikkelaar aangegeven veel van deze bugs te fixen.

Ondanks dat Massive heeft gezegd dat deze patch zich niet zal focussen op nieuwe wapens, maar meer op talents en gear, zal er toch wat veranderen voor de veel te sterke SMG’s en marksman rifle’s. De veranderingen die doorgevoerd zullen worden hebben namelijk een direct gevolg op wapens en bepantsering. Na deze patch zal er nog een update volgen die nieuwe wapens zullen toevoegen aan de game.

Volgende week zal de ontwikkelaar releasedatum van patch 1.2 prijsgeven in hun wekelijkse State of the Game livestream. Tot die tijd moeten de spelers van The Division nog even roeien met de riemen die zij hebben. Hieronder kun je overigens de gehele State of the Game livestream terugkijken!

Watch live video from TheDivisionGame on www.twitch.tv

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch