Menu Premium

Tom Clancy’s The Division is dit weekend gratis op de PC

Karim Shehata 16/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen The Division werd uitgebracht in maart, werd de game als een groot (verkoop)succes gezien. Echter volgde na een paar updates issue na issue elkaar op, waardoor de game naar de achtergrond verdween. Nu alles sinds update 1.4 is gefikst, probeert Ubisoft de game opnieuw aan de man te brengen. Dat is een voordeel voor jou, want Tom Clancy’s The Division is dit weekend gratis op de PC!

Hierdoor is de volledige game dit weekend te spelen op de PC. Je krijgt dus niet te maken met een neppe trial van een paar uur of een level cap die lager is dan de mensen die wel betaald hebben voor de game. Zo kun je dus een goed beeld scheppen van Ubisoft’s MMO, zonder dat je meteen de portemonnee hoeft te trekken. Alle progressie die je maakt, neem je mee naar de game – mocht je besluiten de game tijdens of na het weekend aan te schaffen.

The Division is vanaf nu gratis te spelen op de PC, tot zondag 18 december 18:00.

Aanstaande dinsdag verschijnt er overigens ook een update voor de PS4-versie van de game, die PS4 Pro support naar The Division moet brengen. Ook gaat uitbreidingspakket Survival op die dag live voor de PlayStation 4, nadat deze DLC een maand geleden is verschenen voor PC en Xbox One.

Ga jij The Division dit weekend een kans geven op de PC? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch