Menu Premium

The Division dit weekend gratis te spelen op alle platformen

Richard den Toom 03/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zullen ongetwijfeld gamers zijn die vorig jaar de hype rondom The Division hebben gemist, maar die krijgen van Ubisoft alsnog de kans om The Division dit weekend gratis te spelen en zo kennis te maken met de open wereld-shooter van Massive.

The Division dit weekend gratis te spelen op alle platformen

The Division dit weekend gratis te spelen op alle platformen

Op de Xbox One en Playstation 4 start het gratis weekend op donderdag 4 mei om 9 uur in de ochtend en kun je doorspelen tot maandagochtend 9 uur. PC-gamers kunnen op 4 mei vanaf 19 uur aan de slag, tot zondag 7 mei 22 uur. Dit zijn de Nederlandse tijden!

Het weekend geeft toegang tot de volledige standaardversie van The Division, dus je kunt ook losgaan met de coöp en de Dark Zone. Bovendien neem je alle progressie, die je maakt tijdens het gratis weekend, mee als je besluit de game na het weekend in huis te halen.

The Division mag dan wel al een jaar geleden uitgekomen zijn, tegenwoordig betekent dat niet direct dat een game dan niet meer ondersteunt wordt. Er is al de nodige DLC uitgekomen, maar ook het komende jaar blijft Ubisoft The Division voorzien van updates. Check hier meer over de plannen voor The Division in het komende jaar.

Bron: Eurogamer & VG247

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch