Menu Premium

Ubisoft heeft The Division Year 2 content bekendgemaakt

Ridho Hidayat 08/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag precies een jaar geleden kwam The Division uit. Toch kun je de aankomende tijd nog de nodige toevoegingen verwachten voor de game, want Ubisoft heeft The Division Year 2 content bekendgemaakt!

Om te beginnen is er deze week de one-year anniversary. Hierdoor kun je wat Anniversary-items krijgen als je inlogt, zoals een emote, en krijg je bijvoorbeeld dubbel zoveel rewards voor High Value Targets.

Verder zullen er twee nieuwe expansions worden uitgebracht in dit tweede jaar, die beide gratis beschikbaar zullen zijn. De eerste uitbreiding komt eind juli of begin augustus en bevat een event-systeem, waarmee activiteiten modifiers en leaderboards krijgen. Je krijgt beloningen als je hieraan deelneemt en als je de activiteiten voltooit. Elk seizoen heeft een eigen thema, zoals ‘close range’, met bijpassende modifiers. Aan het eind van het seizoen worden je scores opgeteld en krijg je beloningen, waarna het nieuwe seizoen begint, met een nieuwe playlist en modifiers.

Verder worden er Feats toegevoegd in de eerste expansion. Dit zijn speciale achievements die je vrijspeelt door challenges te voltooien, waaronder: kill challenges, het helpen van andere agents en exploratie. Het behalen van deze Feats levert je bijvoorbeeld Patches of marks op.

De tweede expansion draait meer om het verhaal. Er is verder nog weinig bekend over deze nieuwe content, al weten we wel dat het gepland staat voor dit kalenderjaar, ergens in de herfst of winter.

Ubisoft heeft dus The Division Year 2 content bekendgemaakt. Heb jij zin in deze nieuwe uitbreidingen? Of ben jij ergens in het eerste jaar al afgehaakt? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch