Menu Premium

The Division compenseert spelers met Phoenix Credits na problemen

Joep Omes 19/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als jij The Division speelt, weet je misschien al waar het over gaat: de 1.1 update van 12 april bracht een aantal problemen met zich mee. Sommige spelers konden niet meer spelen dankzij onvindbare characters en een aantal spelers konden niet meer inloggen na het craften van een High-End backpack. Bovendien werden de daily challenges drie dagen achter elkaar niet geüpdatet.

Gelukkig heeft Ubisoft dit allemaal opgemerkt en willen ze de spelers die deze problemen hebben ervaren compenseren met 500 Phoenix Credits en 10 High-End crafting materials. Met de Phoenix Credits kun je High-End gear en blueprints kopen, terwijl je met crafting materials wapens en items kunt maken. Om bovendien goed te maken dat de daily challenges drie dagen niet verschenen, krijgt iedereen die inlogt nog eens 150 Phoenix Credits. De update van 12 april bevatte een lading nieuwe gear, de mogelijkheid om gear te ruilen, weekly en daily challenges en de Incursion-missie Falcon Lost.

Dat Ubisoft Phoenix Credits en materials uit gaat delen is bevestigd op de meest recente State of the Game Twitch stream. De compensatie voor getroffen spelers wordt de komende twee weken uitgedeeld. Heb jij last gehad van de bugs? Vind jij dat Ubisoft het netjes oplost? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Ubisoft compenseert The Division-spelers met Phoenix Credits na problemen

Ubisoft compenseert The Division-spelers met Phoenix Credits na problemen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch