Menu Premium

The Division bestverkopende Q1 game ooit in Groot-Brittannië

Karim Shehata 14/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Tom Clancy’s The Division goed verkoopt, moge duidelijk zijn. De game is wereldwijd de grootste launch ooit voor Ubisoft en zal in de komende weken ongetwijfeld nog als een warm broodje over duizenden verschillende toonbankjes vliegen. In Groot-Brittannië heeft de game een nieuw record verbroken, want daar is The Division de bestverkopende game ooit die in het eerste kwartaal van een jaar uitkwam.

Hiermee verbreekt Tom Clancy’s The Division het record van Gran Turismo 4, welke dit record vestigde in 2005. Dit betekent echter niet dat Ubisoft’s game in het Engelstalige land de grootste lancering ooit is voor het bedrijf, want Watch Dogs en Assassin’s Creed 3 deden het net iets beter toen ze in respectievelijk Q2 en Q3 verschenen. 54 procent van de verkochte exemplaren van The Division zijn PlayStation 4-edities, terwijl 45 procent verkocht werd op de Xbox One.

Overigens doet Ubisoft het sowieso erg goed in Groot-Brittannië, want de tweede bestverkopende game van de afgelopen week is Far Cry Primal. Hoe Tom Clancy’s The Division het wereldwijd precies doet, is nog niet duidelijk. Ongetwijfeld zullen er binnenkort harde cijfers naar buiten komen.

Bron: VideoGamer

The Division bestverkopende Q1 game ooit in Groot-Brittannië

The Division bestverkopende Q1 game ooit in Groot-Brittannië

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch