Menu Premium

Check The Division 2 tijdens de open beta van 1 tot 4 maart

Hylke Haagsma 13/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De mensen die baalden dat ze onlangs niet mee konden doen aan de closed beta van The Division 2, kunnen hun hart binnenkort ophalen. Ubisoft heeft namelijk aangekondigd dat de beta van The Division 2 van 1 tot en met 4 maart voor iedereen toegankelijk gaat zijn. De beta is straks op de Xbox, PlayStation 4 en PC speelbaar.

Closed beta kon (nog) niet op alle fronten overtuigen

Onlangs konden Daan en Koos (lucky basterds) met de closed beta online. En hun bevindingen, die je hier (HIER DUS LINK PLAATSEN) kunt bekijken, waar deels positief en deels kritisch. Positief was de gameplay die lekker aanvoelde en een stuk strategischer was dan in deel 1. Je moest nu toch echt iets beter nadenken hoe je een groep vijanden ging verslaan. De AI was ook duidelijk aangepakt. Grafisch gezien was met name Koos erg te spreken over de PC- versie. Die vond hij griezelig mooi. Wel zetten beide heren vraagtekens bij de opvulling van de omgeving. De wereld oogde nu nog wat leeg en uniform en week nauwelijks af van wat we in deel 1 gezien hadden. Soms bekroop ons het idee dat we op dezelfde plekken als in het eerste deel aan het knallen waren.

Wat gaat de grind drijven?

En dat was ook meteen het grootste punt van kritiek. Het schoot lekker, de actie was meer strategisch, het oogde allemaal prima, maar waarom zou je er tijd in steken. Wat drijft je in deze game om de grind, die dit type games allemaal brengen, aan te gaan? En die vraag konden Daan en Koos nog niet beantwoorden. Het doel was nog niet duidelijk. En de actie van de beta kon soms repetitief aanvoelen.

Maar goed, het is een beta en het laat slechts een deel van de game zien. Mogelijk dat de open beta ons meer duidelijkheid biedt en (nog) meer de game intrekt. En anders is het wachten tot 15 maart wanneer The Division 2 in de winkels ligt.

Wie gaan er allemaal aan de open beta meedoen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch