Menu Premium
Loading...

The Dark Sorcerer: A Next Gen Comedy Tech demo

Gamekings Redactie 12/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar liet Quantic Dream ons een tech demo zien, waarin ze een hoofd van een oude man real-time 3D aan het renderen waren. De video was bijzonder door de vele expressies die de, in die tijd onbekende, man liet zien. Tijdens de afgelopen Sony persconferentie hebben we meer mogen zien van Quantic Dream’s Dark Sorcerer in een bijna drie minuten durende tech demo. Nu heeft Quantic Dreams de volledige tech demo vrijgegeven en kunnen we nog langer genieten van de nieuwste technieken in de The Dark Sorcerer: A Next Gen Comedy Tech demo.

The Dark Sorcerer: A Next Gen Comedy begint met de Dark Sorcerer die middels een sinister ritueel een demon probeert op te roepen met de hulp van een klein groen dwergje. Al snel blijkt de Dark Sorcerer een acteur te zijn voor een videogame en dat doet de setting veranderen van een duistere fantasy naar een ouderwetse comedy.

Vorig jaar verraste Quantic Dream ons met de tech demo van Kara. Kara was een robot die tijdens haar assembleren menselijke emoties voelde. Hierdoor werd besloten dat ze uit elkaar gehaald moest worden, waardoor de emoties echt van het scherm spatte. De zeer realistische tech demo kenmerkte zich ook door het hoge detail in het gezicht van Kara, die daardoor goed in staat was die emoties visueel over te brengen.

Dit jaar wilde Quantic Dream het nog gekker doen door het roer volledig om te gooien. In plaats van nog een tech demo te laten zien die overladen was van drama, kozen ze ervoor om een comedy uit te brengen en The Dark Sorcerer: A Next Gen Comedy is het gevolg.

Quantic Dream weet een hoop indruk te maken met haar tech demos, maar dit jaar komt ook de nieuwe game Beyond: Two Souls uit van de studio, de eerste game sinds Heavy Rain uit 2010.

The Dark Sorcerer: A Next Gen Comedy Tech Demo

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch