Menu Premium

The Crew Wild Run update is vanaf morgen verkrijgbaar

Gamekings Redactie 16/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

We weten al een tijdje dat het er aan zit te komen en morgen is het dan eindelijk zover. The Crew krijgt een zeer grote update met de naam Wild Run en die bestaat uit twee delen, een update en een expansion pack.

De update is voor iedereen gelijk en elke speler van The Crew heeft de mogelijkheid om die te downloaden en te gebruiken. Het voornaamste wat zal veranderen zijn de looks van de game. Vrijwel alles zal er net even iets anders uit komen te zien, sterker nog, het wordt gewoon allemaal net even wat mooier. Vooral de schaduw, het weer en de algehele resolutie worden verbeterd. Daarnaast is het ook zo dat er volledige gedeeltes van de wereld helemaal opnieuw zijn ingericht en gemaakt.

Naast een update, die voor iedereen gewoon te downloaden is, komt er ook een expansion pack uit en deze voegt net even wat meer toe. Zo zijn er onder andere meer dan 100 events die even worden toegevoegd, daarnaast is het mogelijk om plaats te nemen achter een heuse Monster Truck, Dragster, Drift Racer of motor. Wel zijn er een aantal kanttekeningen te maken aan de expansion pack. Zo zit deze niet verwerkt in de Season Pass en zal de pack niet uitkomen op de Xbox 360. Ook is het noodzakelijk dat je de originele game eerst uitspeelt, alvorens je aan de slag kan.

Ondanks deze kleine minpuntjes zitten er evengoed genoeg mensen op The Crew Wild Run te wachten. Heb jij er ook al zin in?

Bron: Videogamer

The Crew Wild Run update is vanaf morgen verkrijgbaar

The Crew Wild Run update is vanaf morgen verkrijgbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch