Menu Premium
Loading...

The Crew: Calling All Units is een epische nieuwe DLC

Suzanne de Jong 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 2 december 2014 kwam The Crew uit, gemaakt door Ubisoft en uitgebracht op de PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 en PC. Gelukkig leven we tegenwoordig in een tijd waar we gewoon digitaal nog meer content op je schijfje kunnen knallen! En dat is dan ook precies wat er gaat gebeuren, want The Crew: Calling All Units is een epische nieuwe DLC.

De expansion is vanaf 29 november beschikbaar en draait volledig om het eeuwige kat-en-muis spel tussen de politie en de burgers. Deze cops versus racers gameplay zorgt er ook voor dat de politie AI terug is. Daarnaast worden er ook tien nieuwe levels toegevoegd en zijn er uiteraard ook een hoop nieuwe auto’s! Dit is alleen niet het enige wat er uit gaat komen op 29 november, er komt namelijk ook een heuse The Crew: Ultimate Edition. Deze bevat uiteraard de basis-game, een season pass, de Wild Run expansion en natuurlijk de Calling All Units expansion. Wellicht interessant voor als je de game destijds gemist hebt.

Ben jij er klaar voor om de strijd met de agenten aan te gaan in deze nieuwe DLC voor The Crew? Of overweeg je het zelfs om nu van start te gaan met de Ultimate Edition? Laat je horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch