Menu Premium

The Coalition werkt aan fix voor Gnasher in Gears of War

Gamekings Redactie 16/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Gnasher Shotgun, een heus begrip in Gears of War-games. Toch lijkt er in de Gears of War: Ultimate Edition iets niet helemaal te kloppen met de shotgun, die vooral in de eerste Gears of War voor flink wat liters bloedverlies zorgde. De shotgun heeft namelijk hit detection-problemen.

Trekker overhalen en ‘klaar is Kees’, dat was een veel voorkomend fenomeen wanneer je op korte afstand een vijand met de Gnasher Shotgun verpulverde. Het hit detection-probleem zorgt er echter voor dat rake schoten niet geregistreerd worden, waardoor vijanden fluitend weg kunnen rennen. “We werken hard aan de consistentie van de Gnasher Shotgun en zorgen ervoor dat de feedback van spelers in de aankomende patch wordt verwerkt”, aldus TC Octus, communtity manager bij The Coalition.

De hit detection van de Gnasher is niet het enige probleem, want de Gears of War: Ultimate Edition heeft ook problemen met het scorebord in Spectator Mode en ook zijn er nog andere zaken die opgelost moeten worden. We hoeven waarschijnlijk niet al te lang op een oplossing te wachten. De ontwikkelaar probeert de patch namelijk “zo snel mogelijk” te lanceren.

Speel jij Gears of War: Ultimate Edition en merk jij ook dat er iets niet helemaal goed is met de Gnasher Shotgun? Wie herinnert zich nog die goeie ouwe tijd met de Gnasher Shotgun in de eerste Gears of War game? Laat het weten in de comments!

Bron: Gears of War FAQ

The Coalition werkt aan fix voor Gnasher in Gears of War

The Coalition werkt aan fix voor Gnasher in Gears of War

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch