Menu Premium
Loading...

The Bureau: XCOM Declassified – YOLO Trailer

Gamekings Redactie 31/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben een nieuwe XCOM-trailer voor je! Ditmaal geen zwaarmoedige en bloedserieuze glimpen van het verhaal, maar luchtige beelden van de multiplayer, waarbij de anders zo serieuze jaren 60-mannen het nu even niet zo serieus lijken te nemen. Opgepast, want het woord YOLO wordt in twee minuten uitgemolken tot je oren bloeden. Ga snel kijken naar de The Bureau: XCOM Declassified – YOLO Trailer. U bent gewaarschuwd, het is hilarisch!

De wereld van videogames is gevuld met vele nobele strijders. Sommige daarvan zijn ook geboren leiders, mannen die door hun trouwe achterban blind worden gevolgd om zege te vieren of om in het harnas, met eer te sterven. Als je veel online speelt, met name shooters, ken je de figuren die overtuigend de leiding nemen. Dan zou het zomaar kunnen zijn dat je wenst zoals hij te zijn. Natuurlijk is niet iedereen een geboren leider, maar als jij daadwerkelijk die ambities hebt, kun je in de bovenstaande trailer heel goed leren hoe het dus niet moet. De leider in kwestie stuurt zijn troepen, alsof ze totaal inwisselbaar zijn, onverschillig een wisse dood tegemoet. Dit zou uitermate treurig zijn, ware het niet dat het lijkt alsof het kanonnenvoer, onder begeleiding van de kreet ‘You Only Live Once’, ofwel YOLO, dolblij zijn om te worden doorzeefd, verpletterd en te exploderen. Het is in de The Bureau: XCOM Declassified – YOLO Trailer werkelijk een zooitje ongeregeld, dus trek er lering uit. De trailer duidt op een multiplayer-mode waarin dood gaan werkelijk dood zijn betekent. Het gegeven ‘perma-death’ wordt gehanteerd en dat vraagt dan ook om slinkse, doordachte oorlog-tactieken.

The Bureau: XCOM Declassified verschijnt op 23 augustus. We moeten tegen die tijd nog maar zien of het zo makkelijk is om een betere leider te zijn dat de paffende, zuipende leider in de trailer. Het wordt waarschijnlijk voor iedereen een keiharde leerweg, waarbij de YOLO’s je om de oren zullen vliegen. Dat zal wellicht zo irritant worden dat het leerproces alleen maar wordt versneld. Thanks, YOLO!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch