Menu Premium
Loading...

The Bureau: XCOM Declassified The Decision trailer

Karim Shehata 24/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Bureau: XCOM Declassified heeft al een heel verleden opgebouwd en dat allemaal nog voordat de game is uitgekomen. De game werd enkele jaren geleden aangekondigd als XCOM, maar werd volledig omgegooid door onder andere hevige kritiek van de pers. Nu lijkt het er een stuk beter uit te zien voor The Bureau: XCOM Declassified, hoewel dat ook samen zou kunnen hangen met het recente succes van XCOM: Enemy Unknown op onder andere de iPad. Voor de aankomende trailer mochten de fans kiezen of Agent Ennis Cole voor een fles whiskey of voor een dikke gun zou gaan. Wat het uiteindelijk is geworden, zie je in The Bureau: XCOM Declassified The Decision trailer.

Zoals gezegd, heeft de ontwikkeling van de game nogal wat problemen met zich mee gebracht. Zo was The Bureau: XCOM Declassified oorspronkelijk een first-person shooter die op z’n zachts gezegd niet goed ontvangen werd. Ontwikkelaar 2K Marin heeft om verdere schade aan de XCOM-franchise te voorkomen, de game volledig omgetoverd tot een zeer tactische third-person shooter.

De game speelt zich af in het jaar 1962 in de Verenigde Staten en vertelt het verhaal van FBI speciaal agent William Carter en zijn team, inclusief onder andere Agent Ennis Cole. De aarde wordt praktisch overgenomen door aliens en aan jou dus de taak om ze, al dan niet tactisch, een schop terug naar hun eigen planeet te geven. De tactische third-person shooter ademt daarnaast de jaren 60, waardoor de verbeterde versie van het voormalige XCOM een erg specifiek stijltje met zich mee krijgt.

Duidelijk is in ieder geval dat uitgever 2K Games hoog inzet op de game. Bijna dagelijks verschijnen er video’s die allemaal een verbintenis kennen met The Bureau: XCOM Declassified, waardoor je de game moeilijk kunt vergeten. Op 20 augustus is de releasedatum die in de trailer wordt aangegeven, maar wanneer je in Europa woont kom je op de eerder genoemde datum van een koude kermis thuis. The Bureau: XCOM Declassified verschijnt hier op 23 augustus voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch