Menu Premium
Loading...

The Bureau: XCOM Declassified The Chase Trailer

Gamekings Redactie 26/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De weg naar de lancering van de nieuwe mysterieuze XCOM-titel wordt voorzien van sfeervolle live-action trailers. Ga maar snel kijken voor kippenvel in de The Bureau: XCOM Declassified The Chase Trailer.

Live-action trailers zijn misschien een minder goede weergave van wat een game daadwerkelijk inhoudt, ten opzichte van gameplay-trailers. Maar als de ontwikkelaars het goed aanpakken, kan de toon van een game perfect worden gezet met een serie mooie, verhalende trailers. Als meesters in het creëren van ambiance rondom hun games, gebruikt ontwikkelaar 2K Games live-action trailers om hun nieuwe game, The Bureau: XCOM Declassified, van de nodige buzz te voorzien.

In de trailer volgen we misschien wel de laatste momenten in het leven van Agent Ennis Cole, die om persoonlijke redenen geobsedeerd is met het opsporen van buitenaardse wezens. Hij gaat gewapend op pad om op aliens te jagen. In een naargeestig weiland spot hij een ogenschijnlijk kwetsbaar, eenzaam exemplaar. Wellicht wenst hij achteraf dat hij dat niet had gedaan.

Mannen in pak met hoeden, klassieke vuurwapen en robuuste zwarte brilmonturen, maar ook met science fiction-achtige armband-apparaten. De toon wordt in ieder geval lekker gezet met deze onheilspellend nerveuze trailers. Ze bevatten dat typische jaren 60 sfeertje, maar dan met een paranormale twist die in de game-industrie wel de aandacht weet te trekken.

Of de gameplay net zo sfeervol en spannend wordt als de trailers, gaan we binnenkort zien. The Bureau: XCOM Declassified verschijnt op 23 augustus voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Tot die tijd worden we misschien nog wel meer verwend met dit soort sfeervolle trailers.

The Bureau: XCOM Declassified The Chase Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch