Menu Premium
Loading...

The Bureau: XCOM Declassified The Aftermath trailer

Gamekings Redactie 09/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ga er maar even lekker rustig voor zitten, popcorn op schoot en een groot glas frisdrank ernaast. De marketingmachine van 2K Games doet al maanden erg zijn best om The Bureau: XCOM Declassified te promoten en ze laten de spanning verder op lopen in The Bureau: XCOM Declassified The Aftermath trailer.

Net als de meeste trailers van The Bureau: XCOM Declassified kan ook deze trailer in het rijtje aanschuiven waar de spanning om te snijden is. Dit is ondertussen al een van de vele teasers die 2K Games uitdeelt om het publiek warm te krijgen voor de game. Ik moet zeggen dat het ze aardig lukt. In The Bureau: XCOM Declassified sta je in de schoenen van geheim agent William Carter. Wanneer buitenaards leven de mensheid bedreigt, is het natuurlijk aan jou de taak om ze te stoppen en hoe doe je dat anders dan met een flink portie geweld. De game biedt niet alleen de mogelijkheid er flink op los te knallen, ook is het de bedoeling dat je leiding geeft aan je team. Wat in sommige situaties erg handig is, bijvoorbeeld als er honderden bloeddorstige aliens op je af komen.

Het is nog iets meer dan een week slapen en dan kunnen we op 20 augustus eindelijk bekijken of The Bureau: XCOM Declassified  ook daadwerkelijk zo leuk is als 2K Games ons wilt doen geloven. De trailer is in ieder geval veelbelovend. The Bureau: XCOM Declassified zal uitkomen op de PC, de PlayStation 3 en de Xbox 360. Ga snel de trailer kijken!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch