Menu Premium
Loading...

The Bureau: XCOM Declassified Survive, Adapt, Win trailer

Gamekings Redactie 19/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over vier nachtjes is het eindelijk zover. The Bureau: XCOM Declassified ligt na jaren ontwikkeling dan eindelijk in de winkels. De marketingmolen rondom deze game draait keihard en we zien dan ook veel trailers om ons jubelende tenen te bezorgen. Nu is het tijd voor de The Bureau: XCOM Declassified Survive, Adapt, Win trailer, waarin ons nog eens op het hart gedrukt wordt dat vechten met aliëns een serieuze business is.

Het zal je hoogstwaarschijnlijk niet ontgaan zijn dat uitgeverij 2K Games groots inzet op The Bureau: XCOM Declassified. Als we kijken naar alle beelden die er nu beschikbaar van zijn, lijkt het erop dat het dan ook een ontzettend toffe titel gaan worden. Zoals de titel van de game al weggeeft, is The Bureau: XCOM Declassified een game uit de XCOM-serie. In de XCOM-franchise draait het vooral om tactiek en dit komt dan ook terug in deze nieuwe titel van ontwikkelaar 2K Marin. In de schoenen van speciaal agent William Carter heb je de verantwoordelijk over een team en samen heb je de opdracht om het Amerika van 1962 te redden van een aliëninvasie.

“We are at war, and not the one we were expecting”, horen we in de trailer. In The Bureau: XCOM Declassified gaat het er dan ook anders aan toe dan in een gemiddelde oorlog, want buitenaardse wezens komen met buitenaardse wapens die vaak sterker zijn dan mensenhanden ooit maken kunnen. Behalve als het aan The Bureau: XCOM Declassified ligt, want de game komt met dikke guns om buitenaardse wezens een poepie te laten ruiken.

Op 23 augustus is het zover, want dan verschijnt The Bureau: XCOM Declassified voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Jeeeeuj!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch