Menu Premium
Loading...

The Bureau: XCOM Declassified – Origin Declassified Trailer

Gamekings Redactie 13/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

XCOM is bezig met een gewaagde zet. Deze oorspronkelijke strategy game is omgeturnd naar een ander genre. Je stuurt nu niet langer je mannetjes op pad, maar gaat dit keer zelf op onderzoek. Van strategy game naar een third-person shooter. Het is gewaagd, maar denk jij dat hierdoor deze XCOM terug op de kaart wordt gezet? In The Bureau: XCOM Declassified – Origin Declassified Trailer zie je voor het eerst wat van de gameplay. Maar zoals je al eerder kon zien in de vorige The Bureau: XCOM Declassified trailer, wordt het allemaal nogal geheimzinnig gebracht. Dat is ook dit keer niet anders, maar langzaamaan, druppel voor druppel, stroomt de kennisvijver steeds wat meer vol met informatie.

Doordat de game zich afspeelt in de jaren ’60, kun je die oude Amerikaanse stijl duidelijk terugzien in je strijd tegen buitenaards gespuis. Het lijkt er op dat een Roswell-achtig incident plaats heeft gevonden in de jaren ’60 in Amerika. Signalen zijn opgepikt uit de ruimte, maar daar blijft het niet bij. Het zou geen XCOM zijn als de aliens niet eventjes op bezoek zouden komen op aarde. Aangezien jij speciaal agent bent bij het Federal Bureau of Investigation, is het aan jou om ze weg te jagen.

Heb jij er zin in om in de huid van William Carter te kruipen en dit keer eigenhandig die aliens af te maken? Met de makers van BioShock 2 in huis lijkt het een opzet met de nodige potentie, maar past deze third-persoon shooter binnen de serie? Ondanks alle vragen, zou het zomaar de verrassing van het jaar kunnen worden. Check de The Bureau: XCOM Declassified – Origin Declassified Trailer en laat weten wat jij van deze game verwacht.

The Bureau: XCOM Declassified – Origin Declassified Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch