Menu Premium
Loading...

The Bureau: XCOM Declassified Last Defence trailer

Gamekings Redactie 17/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alsof het heel vaak feest is, komt ontwikkelaar 2K Martin ook vandaag met wat lekkers. Het duurt nog even voordat we aan de slag kunnen met de game, dus gelukkig krijgen we alvast een voorproefje in de The Bureau: XCOM Declassified Last Defence trailer.

Uitgever 2K Games neemt je mee terug in de tijd. Je leeft in het jaar 1962, volop worden er in het hele land UFO’s gesignaleerd en iedereen is in de ban van buitenaardse wezens. Je speelt als FBI agent William Carter en het is jouw taak een onbekende buitenaardse eenheid te onderzoeken die het menselijk ras een kopje kleiner willen maken. Iets wat jij natuurlijk gaat voorkomen met een flink portie geweld, want met een zachte aanpak gaan we het niet redden om de wereld te beschermen.

In 2006 werd bekend dat 2K Martin was begonnen met de productie van deze game en in eerste instantie leek het erop dat de game er in 2011 zou uitkomen. Helaas was niets minder waar, want de game is diverse keren uitgesteld. Ondertussen is er gelukkig meer duidelijkheid en duurt het niet heel lang meer voordat we met The Bureau: XCOM Declassified aan de slag kunnen. Op 20 augustus is het dan eindelijk zover, want dan komt de game uit op PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Het duurt nog iets langer dan een maand, dus gelukkig hebben we alvast wat beelden om naar te kijken. Geniet van de The Bureau: XCOM Declassified Last Defence trailer!

The Bureau: XCOM Declassified Last Defence trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch