Menu Premium
Loading...

The Bureau: XCOM Declassified – Interrogation trailer

Gamekings Redactie 02/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je zult het vast wel gemerkt hebben dat we een flink aantal The Bureau: XCOM Declassified-trailers krijgen de laatste tijd. Als we alle trailers aan elkaar plakken, hebben we bijna een hele film gekeken. Grapje, het valt best mee. Eerlijk is eerlijk, ze blijven tof om naar te kijken en dat is nu ook het geval met de The Bureau: XCOM Declassified – Interrogation trailer.

Stukje bij beetje krijgen we meer te zien van The Bureau: XCOM Declassified en het lijkt erop dat het verhaal aardig complex in elkaar steekt. De game is niet zomaar een simpele aliens-knaller, maar een serieuze strijd om onze planeet te beschermen. We volgen William Carter en zijn team van FBI-agenten, welke de taak op zich nemen om onze planeet te beschermen van buitenaardse wezen. Het speelt zich af in de Verenigde Staten van 1962, waardoor The Bureau: XCOM Declassified een ontzettende 60s-vibe met zich meedraagt.

In de strijd tegen het kwaad zien we agent William Carter bezig om informatie uit een onbekende vijand te krijgen. Doordat de vijand in kwestie een zak over zijn hoofd heeft, is het onduidelijk of deze überhaupt menselijk is. Carter vraagt waar hij vandaan komt, dus zou het een buitenaards wezen zijn? Het zou zomaar kunnen. Gelukkig duurt het niet heel lang meer voordat we erachter gaan komen hoe de vork in de steel zit, want The Bureau: XCOM Declassified ligt op 23 augustus in de winkel voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Kijk snel hoe Carter de verdachte aan het praten probeert te krijgen in de The Bureau: XCOM Declassified – Interrogation trailer.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch