Menu Premium
Loading...

The Bureau: XCOM Declassified – Call the Shots trailer

Gamekings Redactie 27/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is 1962. De wereld lijkt op veel plekken vredig, maar schijn bedriegt. De straten van de Verenigde Staten van Amerika worden stukje bij beetje bezet door buitenaardse wezens. Wat willen ze? Wat komen ze doen? Geen idee, maar dat ze onze planeet met rust moeten laten is een ding dat zeker is. Aan jou de taak om uit te zoeken wat hun doel is. Check alvast een voorproefje in de The Bureau: XCOM Declassified – Call the Shots trailer.

In The Bureau: XCOM Declassified hoor je bij het team dat de strijd moet aangaan tegen onbekende buitenaardse wezens. Ze hebben namelijk niet even netjes gevraagd of ze langs mochten komen, dus de kans is groot dat hun bezoek niet veel goeds brengt. Als William Carter, agent bij de FBI, moet je hier een stokje voor steken. The Bureau: XCOM Declassified is alweer de achtste titel in de XCOM-franchise. Het vorige deel in de serie, XCOM: Enemy Unknown, draaide om tactiek. Dit komt ook terug in The Bureau: XCOM Declassified, naast de third-person shooter elementen. In deze nieuwe ‘Call the Shots’ trailer zie je dat jij als William Carter de leiding hebt over een team FBI agenten. Naast zelf kunnen rondrennen en buitenaardse wezens een kopje kleiner maken, beschik je over de mogelijkheid jouw agenten tactisch te positioneren. Ze hebben allemaal een andere functie in het team, waardoor het belangrijk is na te denken over wat je doet. Door middel van commando’s geven, moet jij ervoor zorgen dat alle vijanden die in je pad staan sneuvelen voordat jouw team dat doet.

Het wordt dan ook een feest van herkenning voor liefhebbers van de XCOM-franchise, maar wel met een frisse blik. The Bureau: XCOM Declassified ligt op 23 augustus in de winkels voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

The Bureau: XCOM Declassified - Call the Shots trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch