Menu Premium
Loading...

The Bureau: XCOM Declassified Battle Focus trailer

Gamekings Redactie 19/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We moeten nog even wachten op deze titel, maar ondertussen worden we lekker gemaakt met nieuwe beelden van de nieuwste telg in de XCOM-familie. Er wordt ons al een beetje een beeld gegeven van hoe de strijd gestreden gaat worden in de onderstaande The Bureau: XCOM Declassified Battle Focus trailer. En deze strijd gaat er hard aan toe.

In The Bureau: XCOM Declassified gaan we terug naar de Verenigde Staten van Amerika in 1962. Als FBI agent William Carter ga je de strijd aan met een onbekend buitenaards ras, dat rellen wil schoppen op onze planeet. Uiteraard kunnen we dat niet accepteren en moet daar iets aan gedaan worden. In de vorm van een third-person shooter, krijgen we naast schiet-actie ook te maken met tactische elementen die ervoor moeten zorgen dat er zo slim mogelijk te werk gegaan wordt. Dit moet bekend voorkomen voor iedereen die het vorige deel in de XCOM-serie gespeeld heeft, bekend als XCOM: Enemy Unknown. Het wordt dus een mix tussen vertrouwde gameplay en een nieuw sausje. In deze nieuwe trailer wordt laten zien dat er tactisch gedacht moet worden, want met je verstand op nul kom je er niet.

De uitgever die tegenwoordig de franchise in handen heeft, 2K Games, laat ook weten dat de Xbox 360 versie exclusieve pre-order DLC krijgt. Het gaat hier om een missie genaamd ‘Codebreakers’, welke agent Carter en zijn team volgt op een geheime missie. Of deze missie uiteindelijk ook gewoon in de PlayStation Store en Xbox Marketplace verschijnt is nog onduidelijk. The Bureau: XCOM Declassified ligt op 23 augustus in de winkels.

The Bureau XCOM Declassified Battle Focus trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch