Menu Premium
Loading...

The Binding of Isaac Rebirth Gamescom 2013 Teaser

Gamekings Redactie 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Die Isaac is wel een mannetje, hoor. Beetje sneaky door het huis wandelen om geheime briefjes te verstoppen. Ja, als je dan een geheim luik vindt en je boze moeder komt erachter, ben je de lul en word je erin getrapt. Ja, als je denkt: “Waar heeft die gozer het over?!”, is het tijd voor de The Binding of Isaac Rebirth Gamescom 2013 Teaser.

Wat in eerste instantie lijkt te gaan om een hele schattige indiegame-trailer, verandert opeens in een creepy filmpje. Iets dat lijkt op een kruising tussen een foetus en een buitenaards wezen kijkt wel heel zielig uit z’n ogen. Het is Isaac. Hij is het niet helemaal eens met het feit dat hij naar beneden geschopt is en er komen dan ook letterlijk stralen water uit z’n ogen stromen.

Je vraagt je bijna af wat er mis is met diegene die de trailer bedacht heeft, maar creatief is het wel. Het feit dat je tijdens het lezen van dit artikel nog steeds niet hebt kunnen ontdekken waar de game over gaat, is geheel te wijten aan de trailer zelf. Ze houden het dan ook heel spannend, letterlijk en figuurlijk. Wel weet ik (en jij nu ook!) dat The Binding of Isaac Rebirth het vervolg is op The Binding of Isaac, welke uitkwam in 2011 voor de PC. De game is een action-adventure dungeon-crawler, te vergelijken met The Legend of Zelda-games. Alleen dan iets duisterder. Je komt steeds in een nieuwe kamer, waarin je verschillende monsters moet bevechten om daarna naar een volgende kamer te gaan. Op je avontuur kun je upgrades kopen en met verschillende karakters spelen.

Het enige dat wordt losgelaten in de trailer is dat The Binding of Isaac Rebirth uitkomt op de PS Vita, PlayStation 4 en PC. Dit moet in 2014 gaan gebeuren, dus dat duurt nog even. We wachten af!

The Binding of Isaac Rebirth Gamescom 2013 Teaser

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch