Menu Premium
Loading...

The Amazing Spider-Man 2 Developer Walkthrough Video

Karim Shehata 27/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er verschijnt binnenkort een nieuwe Spider-Man-game, in de vorm van The Amazing Spider Man 2. De game is al een tijdje in ontwikkeling bij ontwikkelaar Beenox. Deze ontwikkelaar vond het de hoogste tijd om ons even wat gameplay te laten zien van de game en dat doen zij dan ook in de The Amazing Spider-Man 2 Developer Walkthrough Video.

Deze video verscheen vandaag op het PlayStation Blog. In de video leidt Thomas Wilson, creative director bij Beenox, je door de video. Hij toont onder andere hoe het slingeren en het vechten eruit ziet in deze gloednieuwe game. De beelden in deze The Amazing Spider-Man 2 Developer Walkthrough Video zijn afkomstig van de PlayStation 4-versie. Hierdoor wordt dus één van de mooiste versies getoond van de game, terwijl de game ook verschijnt voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. In de video slingert en vecht Spider-Man zich dus een weg door de stad, maar ook zie je een klein stukje gameplay waarin Spider-Man niet meer helemaal Spider-Man is. Als je bekend bent met de serie weet je waarschijnlijk precies wat ik hiermee bedoel en daarom is de video interessant te noemen.

Of de game ook daadwerkelijk kwalitatief van een hoog niveau is, valt nog te bezien. Niet alle Spider-Man-games waren tot nog toe een groot succes te noemen en daarom is het dus hopen voor Beenox en Activision dat deze game er wel lekker uitkomt en een volwaardige Spider-Man-game genoemd mag worden. Het slingeren met Spider-Man lijkt in ieder geval soepel te verlopen. Ook het vechten lijkt gewoon goed te zitten, maar pas wanneer de game verschijnt, kunnen we natuurlijk een echteindoordeel geven. De game verschijnt op 29 april in Noord-Amerika en op 2 mei in Europa. Vanaf 2 mei zal de game hier dan in de schappen liggen voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U en de Nintendo 3DS.

The Amazing Spider-Man 2 Developer Walkthrough Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch