Menu Premium
Loading...

The 7 Wonders of Crysis 3: The Hunt

Gamekings Redactie 20/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De sensatie van de jacht staat centraal in deze tweede aflevering van The 7 Wonders of Crysis 3: The Hunt. Prophet sluipt stilletjes rond in het gewas en staat op het punt een elite groep CELL soldaten af te maken met zijn boog, maar hij blijkt niet de enigste jager in het gras te zijn.

Jagen zit in het bloed van de mens. Sinds de eerste inheemse stammen efficienter hun prooi probeerden op te jagen dan met een simpele bijl, gebruikt ons ras al de pijl en boog. Volgens The 7 Wonders of Crysis 3: The Hunt is het geen verassing dat vrijwel elke beschaving geheel op eigen houtje dit wapen ontdekte. Het is namelijk simpel, precies en heel dodelijk – ook in de toekomst.

Prophet laat jou namelijk zien dat zijn Predator Bow prima op kan boksen tegen de moderne wapens van een groep CELL soldaten. Doordat de boog vrijwel geruisloos is, biedt het een heel nieuw niveau van tactische mogelijkheden. Wil je ongezien een horde vijanden afmaken of die ene belangrijke target van een afstand kapotschieten? Dan is de Predator Bow jouw wapen. Ook als je liever chaos schopt, kun je met deze combinatie van pijlen en de boog aan de slag in het Nanodome.

The 7 Wonders of Crysis 3: The Hunt is de tweede aflevering in The Seven Wonders of the Nanodome online serie. Regisseur Albert Hughes werkte onder andere mee aan The Book of Eli en laat met deze webserie zijn cinematografische kwaliteiten los op Crysis 3. Je moet nog even wachten tot je zelf met deze Predator Bow aan de slag kunt, want de game komt pas eind februari uit. Let tot die tijd goed op gamekings.tv voor meer wonderen van Crysis 3, waardoor je alvast veel over de spelwereld leert en zorgt dat jij straks de jager bent en niet de prooi.The 7 Wonders of Crysis 3: The Hunt

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch