Menu Premium

Tharja zit mogelijk niet in Super Smash Bros. voor een lagere rating

Gamekings Redactie 06/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo staat bij een ieder van ons ongetwijfeld bekend als een familievriendelijke ontwikkelaar. Lekker met het gezin met een Wii Remote richting de TV zwaaien en het tegen elkaar opnemen in minigames waarin jouw Mii de hoofdrol speelt. Waarschijnlijk zijn de meest gewelddadige games uit het portfolio van de Japanse ontwikkelaar de Super Smash-games en zelfs die games krijgen een leeftijdsrating die ze geschikt maakt om met je kleine zusje of broertje te spelen.

Het nieuwste deel in de Super Smash-serie is recent uitgekomen voor de 3DS. Het gerucht gaat nu dat de game bijna een oudere leeftijdsrating had gekregen. Hoe dit kwam? Het schijnt dat Tharja, een bevallige dame uit het Fire Emblem-universum, als trophy in de game heeft gezeten. Het probleem was de weinig verhullende kleding van Tharja; dat zou ervoor zorgen dat de game in een hogere leeftijdscategorie zou vallen.

Het is overigens niet de eerste keer dat Tharja voor ophef zorgt. Eerder kwam er voor Fire Emblem: Awakening DLC uit die onder meer exclusieve artwork bevatte. Op één van die plaatjes stond Tharja in een uitdagende pose met niet veel meer dan twee kleine lapjes stof op haar lichaam. Nu vond de rating board van Amerika dit niet zo cool, waarna ze een extra lapje stof toevoegden om de derrière van Tharja te bedekken.

De oorsprong van het gerucht omtrent de Super Smash-trophy zijn gelekte screenshots uit een pre-release versie van de game. De trophy is in de uiteindelijke versie niet terug te vinden en daar wordt nu dus de conclusie uit getrokken dat deze in verband met de leeftijdsrating uit de game is gehaald. Wat denk jij van dit gerucht; waar of niet waar?

Tharja zit mogelijk niet in Super Smash Bros. voor een lagere rating

Tharja zit mogelijk niet in Super Smash Bros. voor een lagere rating

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch