Menu Premium
Loading...

Terug naar Rapture in deze Bioshock: The Collection – Launch Trailer

Karen Koch 13/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zin in een ouderwets BioShock avontuur? Keer dan terug naar Rapture, of Columbia, in BioShock: The Collection. Voor een voorproefje over wat er ook alweer allemaal in de games zat, is er nu een trailer verschenen. Keer teug naar Rapture in deze Bioshock: The Collection – Launch Trailer. En Columbia. En al je jeugdherinneringen. Kan jij je wel vinden in nog een keertje een weekend op de bank te hangen om al deze topgames uit te spelen?

BioShock: The Collection is, zoals de naam veraadt, een verzameling van alle BioShock games tot nu toe. BioShock 1, 2 en BioShock Infinite zitten allemaal samen gebundeld in één grote BioShock massa. De beelden van de trailer spreken in ieder geval lekker tot de verbeelding en het marketing team erachter heeft goed hun best gedaan om je weer te doen verlangen naar de gameplay van weleer.

Bij veel van dit soort collecties worden allemaal extra’s toegevoegd, zo ook in deze verzameling. Er zit Director’s Commentary bij en ook zijn alle games geremastered. Helaas is er ook iets weggehaald: de multiplayer mode uit BioShock 2 zal niet terugkeren in deze verzameling.

Zoals de titel van de trailer ook al aangeeft gaat het hier om de lancering van de game. Over twee dagen verschijnt BioShock: The Collection en kan je genieten van deze drie topgames op je PlayStation 4 en Xbox One.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch