Menu Premium

Telltale’s The Walking Dead: Season 2 krijgt mogelijk save imports

Gamekings Redactie 05/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Telltale’s The Walking Dead: Season 2 krijgt mogelijk save imports. Na het grote succes van The Walking Dead: Season 1 ligt het uiteraard erg voor de hand dat deze game een volwaardige opvolger krijgt. Zo’n volwaardige opvolger is natuurlijk nóg epischer als je je ervaringen uit de avonturen van seizoen 1 kan meenemen naar seizoen 2. Telltale ziet dit ook in.

De game kent vele kwaliteiten, maar in het vertellen van een verhaal en het betrekken van jou als gamer is de game heer en meester. Om de haverklap maak je keuzes in zowel handelingen als conversaties. Dit alles zorgt ervoor dat er een verhaal uitrolt dat voor jou is. Niet voor je maat, niet voor je oom, maar voor jou.

Daarom wil Telltale dat je jouw ervaringen mee kan nemen naar de volgende avonturen in deel 2. Ze gaan dan ook erg hun best voor je doen, daar bij Telltale. Degene die zich hiermee bezig houden zijn Dan Connors, CEO en mede-oprichter van de studio, en zijn team. “Right now we are just starting to form the concept for season two. This all remains to be seen but we are definitely figuring out how to carry the saves over”, aldus Dan Connors.

Verder zei Dan Connors dat ze na The Walking Dead: Season 2 de strijd willen aangaan met een grotere titel. “Coming from LucasArts we always felt we could do a great Star Wars story game. We also love the idea of building out a deeper story to a great game franchise, something like Half Life Stories or Halo Stories.”

The Walking Dead: Season 2 belooft nog epischer te worden dan zijn voorganger met meer zombies en meer keuzes. Bereid je maar voor dus! Kijk jij uit naar seizoen 2 van de game? En wat vindt jij van save imports? Laat het ons weten in de comment.

Telltale's The Walking Dead: Season 2 krijgt mogelijk save imports

Telltale’s The Walking Dead: Season 2 krijgt mogelijk save imports

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch