Menu Premium

Telltale’s Marvel-game is Guardians of the Galaxy

Richard den Toom 14/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Telltale kondigde vorig jaar aan dat de studio werkt aan een game in het Marvel-universum. Tot op heden heeft Telltale weinig informatie naar buiten gebracht over dit project, maar nu lijkt het erop dat het gaat om een game die draait om Guardians of the Galaxy.

Momenteel is er een staking gaande onder Amerikaanse voice actors en een deel van hen heeft zich verenigd om gezamenlijk een vuist te kunnen maken voor betere arbeidsomstandigheden. Op de website van SAG-AFTRA, de organisatie die de belangen van de voice actors behartigt, is een document te vinden waarin alle games te vinden zijn die hinder ondervinden van de staking. Op die lijst stond ook de naam Guardians of the Galaxy, hoewel dat nu is aangepast naar ‘Untitled Marvel Game a/k/a Blue Harvest’. De titel wordt gelinkt aan het bedrijf ‘O’Farrell Enterprises’. Hoewel dat in eerste instantie niet naar Telltale hint, wordt die naam ook gekoppeld aan The Walking Dead Season 3. We kunnen er dus van uit gaan dat het hier om Telltale gaat.

Afbeelding van het document van SAG-AFTRA voor de aanpassing

Afbeelding van het document van SAG-AFTRA voor de aanpassing

Het tweede deel van Guardians of the Galaxy zal vanaf 27 april volgend jaar te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Het lijkt een ideaal moment om een game uit te brengen met de Guardians in de hoofdrol. Telltale heeft nog niet gereageerd op het gerucht.

Telltale is onder andere bekend van games als The Wolf Among Us, Tales of the Borderlands en The Walking Dead. Mogelijk kan Guardians of the Galaxy daar binnenkort aan worden toegevoegd. Goed nieuws? Of hadden jullie liever een andere franchise van Marvel willen zien? Laat het achter in de comments!

Bron: Eurogamer & PC Gamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch