Menu Premium

Telltale teast Shel voor The Walking Dead

Karim Shehata 07/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat The Walking Dead ontwikkelaar Telltale ons eerder al kort kennis liet maken met de nieuwe characters Russel, Bonnie en Vince, komt er daar vandaag nog één bij. De ontwikkelaar doet dit door middel van een nieuwe Vine video, wat inmiddels onder veel ontwikkelaars een populaire manier is om nieuwe info over een game te teasen. De vorige drie characters werden al getoond door middel van een soortgelijke video, Telltale teast Shel voor The Walking Dead.

Vanmorgen verscheen in het Steam register de ‘400 Days DLC’ voor The Walking Dead. De vier personages, inclusief Shel, zijn waarschijnlijk onderdeel van eventuele bonus DLC voor het eerste seizoen van The Walking Dead. Ook bestaat de mogelijkheid dat het om nieuwe personages gaat voor het tweede seizoen van de game, die gepland staat voor het jaar 2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het ligt er dus aan waar de prioriteiten liggen van de ontwikkelaar. Liggen die op het tweede seizoen of is het eerste seizoen nog steeds een belangrijke goudmijn voor de ontwikkelaar? De Vine video wijst ons in ieder geval op de cijfers 00, en in eerde video’s zagen we al een 4 voorbij komen. Met een beetje fantasie en het feit dat de 400 Days DLC vanmorgen in het Steam register verscheen, lijkt het een makkelijke rekensom te zijn. Het zou natuurlijk ook nog altijd kunnen gaan om een ‘onschuldig’ foutje, aangezien de DLC al snel is verwijderd uit het register.

Dat ik als nieuwsredacteur al schrijvend speculeer, zegt in ieder geval genoeg: Er is genoeg voer om over te praten als het om de The Walking Dead games van Telltale gaat. Wanneer én of de eventuele downloadable content verschijnt voor het eerste seizoen is vooralsnog onbekend. Dat er een tweede seizoen komt van de The Walking Dead is wel zeker, en wel in de loop van 2014. Het eerste seizoen is te downloaden op Steam, Xbox Live Marketplace en het PlayStation Network. Ook is er een retail versie, waarin alle vijf episodes in een traditioneel ‘doosje’ zijn gestopt.

Wat denk jij, verschijnen de nieuwe personages voor de seizoen 2 of voor de mogelijk nieuwe DLC?

Telltale teast Shel voor The Walking Dead

Telltale teast Shel voor The Walking Dead

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch