Menu Premium

Telltale hint naar een nieuw The Walking Dead: Season 2 personage

Karim Shehata 05/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar kwam ontwikkelstudio Telltale met een game verwant aan de zombie franchise op televisie: The Walking Dead. Opvallend was de manier waarop zij de game uitbrachten, want de studio deed dit door middel van episodische content. Deze episodische content verscheen op onder andere Xbox Live en PlayStation Network, en werd een daverend succes. Aangezien zij de game aanboden als een televisieserie met episodes, blijven ze in deze vorm en komen ze nu met The Walking Dead: Season 2. Ontwikkelaar Telltale hint naar een nieuw The Walking Dead: Season 2 personage door middel van een Vine video op Twitter.

In de ‘video’ kunnen we zien dat ontwikkelaar Telltale hint naar een nieuw personage genaamd Bonnie. Verder kunnen we niet heel veel opmaken uit de Vine video, aangezien het hier gaat om hele korte footage. Misschien dat we meer te weten komen over The Walking Dead: Season 2 op de aankomende E3, omdat ook ontwikkelaar Telltale daar aanwezig zal zijn.

Het eerste seizoen van The Walking Dead werd in vijf episodes verspreid tussen april en november 2012, waardoor het de bedoeling was dat gamers steeds warmer en warmer voor de game gingen lopen tot de laatste episode. De game, die je een point and click adventure en natuurlijk een horror ervaring biedt, kreeg veelal goede kritieken, en kreeg zelfs verschillende Game of the Year onderscheidingen. The Walking Dead game is overigens een prequel op de stripboeken over de gelijknamige tv-serie. Wanneer we de eerste episode van The Walking Dead: Season 2 kunnen verwachten, is vooralsnog onduidelijk. 

Vind jij games in de vorm van episodische content een goede manier om een game uit te brengen?

Telltale hint naar een nieuw The Walking Dead: Season 2 personage

Telltale hint naar een nieuw The Walking Dead: Season 2 personage

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch