Menu Premium
Loading...

UPDATE: Telltale Games teaset project waar het niet de ontwikkelaar van is

Duncan Israel 07/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Zojuist onthulde Telltale Games via bovenstaande trailer dat zij de survival horror/crafting game 7 Days to Die van ontwikkelaar The Fun Pimps in juni naar PlayStation 4 en Xbox One zullen brengen. De komende weken zal meer bekend worden over de extra features die de game zal krijgen ten opzichte van de PC-versie, die sinds eind 2013 in Early Access speelbaar is.

Origineel bericht:

Telltale heeft vandaag op Twitter een aantal lugubere plaatjes geteased. Niet van een game die zij gaan ontwikkelen, maar van een project dat ze gaan uitgeven!

De ontwikkelaar van onder andere The Walking Dead, Game of Thrones en The Wolf Among Us gaat nu voor het eerste een project uitgeven. Dit doen ze onder de naam Telltale Publishing. De uitgever heeft vandaag op Twitter twee plaatjes getoond van een nieuwe game van een “partner studio”, die wat nare ideeën naar boven brengen. Op een van de plaatjes zien we een man achter een bebloed raam staan met de tekst: “Have you ever had a nightmare… That never ended?” Dit belooft niet veel goeds…

Verder is er nog niks bekend over deze game, maar naar verwachtingen zal Telltale Publishing hier later vandaag meer nieuws over naar buiten brengen. We houden jullie op de hoogte!

Telltale Games teaset project waar het niet de ontwikkelaar van is

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch