Menu Premium

Telltale Games ontslaat 90 werknemers

Buck Bijlsma 08/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De gamesindustrie heeft nog altijd te kampen met de nodige problemen. De mondiale financiële crisis is inmiddels achter de rug. Dit wil helaas niet zeggen dat uitgevers en ontwikkelaars op alle fronten uit de brand zijn. Zo is er slecht nieuws verschenen over Telltale Games. De ontwikkelaar van episodische games als The Wolf Among Us, Game of Thrones en Tales of the Borderlands, heeft 25 procent van hun medewerkers ontslagen.

Telltale ontslaat 25 procent van hun werknemers

Telltale heeft de ontslagronde in een statement toegeschreven aan een ingrijpende reorganisering. Op deze manier wil de studio zich voorbereiden op de toekomst, waarin studio’s zullen moeten veranderen om het hoofd boven water te houden. Ook is CEO Pete Hawley naar buitengekomen met een verklaring. Hierin geeft hij aan de ontslagronde te betreuren. Hij bedankt alle hardwerkende ex-medewerkers en wenst hen en hun families sterkte toe.

Welk effect de ontslagronde op de Telltale’s games gaat hebben, is nog niet bekend. Wel heeft het bedrijf te kennen gegeven dat de releases van Telltale’s Guardians of The Galaxy en Mincecraft: Story Mode season 2, niet zullen worden aangetast.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch