Menu Premium

Telltale Games kondigt Game of Thrones aan

Karim Shehata 08/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wij Nederlanders hebben overal in deze wereld onze inbreng, zo ook in de mediawereld. Op gebied van gaming kunnen we natuurlijk als laatste en tevens beste voorbeeld Killzone Shadow Fall uit de kast halen, maar ook op het gebied van televisieseries zijn we niet te stoppen. Zo was actrice Carice van Houten natuurlijk al te bewonderen in de film Valkyrie, maar werd daarna pas echt succesvol met de Game of Thrones-serie op HBO. Van deze serie komt er nu een game, want Telltale Games kondigt Game of Thrones aan.

Ontwikkelaar Telltale Games is deze avond dus erg hard op dreef. Eerder deze avond kondigde de studio namelijk al Tales from the Borderlands aan en nu komt de opmerkelijke ontwikkelaar dus met een Game of Thrones-game. In deze game komen mogelijk de personages uit de bekende televisieseries terug, wat mogelijk ook gepaard gaat met grootse gevechten. De titel houdt overigens wel vast aan de echte Telltale-stijl, waardoor de game dus waarschijnlijk een soort ‘interactieve serie/film’ genoemd mag gaan worden. Wanneer je de The Walking Dead-games hebt gespeeld van deze ontwikkelaar wordt Game of Thrones dus een feest der herkenning.

Game of Thrones moet in 2014 gaan verschijnen. Welke platformen de nieuwe titel van Telltale Games gaat aandoen, is overigens nog niet aangekondigd door de ontwikkelaar.

Telltale Games kondigt Game of Thrones aan

Telltale Games kondigt Game of Thrones aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch