Menu Premium

Telltale Games belooft vernieuwing in The Walking Dead: Season 2

Karim Shehata 19/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er één studio is die ‘t op het moment druk heeft, is het Telltale Games wel. De ontwikkelaar heeft zojuist de eerste episode van The Walking Dead Season 2 uitgebracht, maar is tegelijkertijd ook nog bezig met onder meer een Game of Thrones-game. Nu is het natuurlijk makkelijk om elke franchise die de studio onder zijn hoede heeft gewoon dezelfde stijl mee te geven, maar de ontwikkelaar is dit niet in ieder geval van plan. Telltale Games belooft vernieuwing in The Walking Dead: Season 2, waardoor het leuk moet blijven om met de games van deze opmerkelijke ontwikkelaar aan de slag te gaan.

Telltale Games geeft aan dat er met dit tweede seizoen het streven is om deze te vernieuwen en nog beter te maken ten opzichte van het eerste seizoen.”Het tweede seizoen moet evolueren, zodat Season 2 geen simpele kloon wordt”, aldus Kevin Bruner, één van de oprichters van de studio. “We pakken alles wat we hebben geleerd van Fables en het eerste seizoen van The Walking Dead, en proberen daarmee Season 2 nog veel beter te maken dan al onze eerdere projecten. Ik denk niet dat het geven van meer van hetzelfde onze strategie is bij Telltale Games”, vervolgt Bruner.

Of dat werkelijk gebeurt met dit tweede seizoen valt natuurlijk nog te bezien. De eerste episode is deze week verschenen en een echt oordeel kan er natuurlijk pas geveld worden wanneer alle vijf episodes zijn verschenen. Alle vijf episodes van The Walking Dead: Season 2 verschijnen binnen afzienbare tijd op onder meer Xbox Live, PlayStation Network en Steam.

Telltale Games belooft vernieuwing in The Walking Dead Season 2

Telltale Games belooft vernieuwing in The Walking Dead Season 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch