Menu Premium
Loading...

Tearaway The Official TV Ad

Gamekings Redactie 12/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony heeft ondertussen lang en breed laten zien dat ze met de PS Vita vooral de indie-kant op willen. Onafhankelijke ontwikkelaars krijgen praktisch een eigen platform op het apparaat en dat zorgt ervoor dat de PS Vita met de tijd steeds beter gaat verkopen. Dat betekent niet dat er geen grote titels meer voor uitkomen, want binnen niet al te lange tijd kunnen we met Tearaway aan de slag. Het is nog maar tien dagen wachten en vandaar komt Sony met de Tearaway The Official TV Ad.

Het zou zomaar kunnen zijn dat Tearaway op het perfecte moment gaat uitkomen. De grote broer genaamd PlayStation 4 komt eraan, de PS Vita is flink in het zonnetje gezet de laatste tijd en die twee gaan ontzettend goed samenwerken door middel van Remote Play. Hiermee kunnen PlayStation 4-games via streaming op de PS Vita gespeeld worden. Natuurlijk is het zonde om alleen een PS Vita daarvoor te hebben en is het ook een goed idee om PS Vita-games te kopen.

Tearaway is dan ook een échte PS Vita-game. Natuurlijk is elke titel die erop uitkomt een échte PS Vita-game, maar Tearaway maakt flink gebruik van de mogelijkheden die het apparaat te bieden heeft. Zo wordt het touchscreen op de voorkant benut en zijn ook de ingebouwde camera en aanraakgevoelige vlakken op de achterkant onderdeel van de gameplay.

Of het leuk is, dat weten we pas over tien dagen. We hebben al redelijk veel beelden van Tearaway gezien, maar de Tearaway The Official Ad is een goede compacte samenvatting van wat ons te wachten staat. Mocht je nog geen idee hebben of deze game in je collectie thuishoort of wil je het enthousiasme alleen maar versterken: Kijk snel de Tearaway The Official Ad!
Tearaway The Official TV Ad

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch