Menu Premium
Loading...

Tearaway The Official Paper Trailer

Gamekings Redactie 06/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PS Vita wordt een steeds meer druk bewoonde stad in de gamewereld. De game Tearaway is een aankomende bewoner van deze stad, die er veelbelovend uitziet. Tearaway komt van de makers van LittleBigPlanet, dus de makers zijn zeker kundig. Alles in de game is te maken uit één blaadje, zo beweren de makers en dit geeft een aparte look aan de game. In de nieuwste trailer zie je veel gameplay en informatie over de game. Kijk dus snel naar Tearaway The Official Paper Trailer.

Alles uit de game bestaat uit papier en dit betekent dus technisch gezien dat alles uit de game na te maken in is het echt. Ook hiervan krijg je een voorproefje in de trailer. De trailer laat ook wat kwijt over Tearaway.me, wat de communitywebsite wordt van de game. Op de site kun je al je foto’s en video’s plaatsen, maar dat is niet het enige. Je kunt ook je collectie delen van de figuren die je al hebt nagemaakt met het nodige knutselwerk. Zoals de trailer laat zien, maakt de game ook veel gebruik van de touchpad op de achterkant van de PS Vita. Een optie die nog niet vaak op een echt enerverende manier is gebruikt, maar misschien krijgt Tearaway dit wel voor elkaar.

Tearaway heeft zeker wat weg van LittleBigPlanet, gezien beide titels door Media Molecule ontwikkeld zijn. Nu is het hopen voor de makers dat de game ook hetzelfde succes behaalt als die serie, maar daar gaan we pas achterkomen vanaf 22 november. Dan ligt Tearaway in de winkels voor de PS Vita. Tearaway.me is tevens rond dezelfde periode beschikbaar.
Tearaway The Official Paper Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch