Menu Premium
Loading...

Tearaway The Music Trailer

Gamekings Redactie 13/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het grafische aspect van een game is ontzettend belangrijk. Met het oog (no pun intended) op next-gen al helemaal, gezien de meesten van ons ondertussen wel uitgekeken zijn op hoe current-games eruit ziet. Toch moeten we de muziek in games niet vergeten. Denk aan de door velen als geweldig bestempelde piratendeuntjes in Assassin’s Creed IV: Black Flag. Zonder piratenmuziek zou de ervaring in een game als dat heel anders zijn. Ook bij ontwikkelaar Media Molecule hebben ze voor hun aankomende game veel tijd gestoken in wat onze oren gaan meemaken, zoals je ziet en vooral hoort in de Tearaway The Music Trailer.

Een van de dingen die Tearaway een opvallende titel maken, is de grafische stijl van de game. Het geheel ziet er namelijk uit alsof het van papier gemaakt is en ondertussen is gebleken: dat is het ook! De ontwikkelaars bij Media Molecule hebben alles in eerste instantie letterlijk zitten knippen en plakken en het daarna gedigitaliseerd.

Toch is er ook in de muziek aardig veel aandacht en liefde gestoken, als we Media Molecule moeten geloven. De man die voornamelijk verantwoordelijk voor alle muziek in de game, Kenny Young, vertelt in de Tearaway The Music Trailer dan ook hoe dat eraan toeging. Naast de muziek is hij ook bezig geweest met de geluidseffecten, bijvoorbeeld het geluid van papier dat scheurt en interactieve geluiden die reageren op wat de speler doet met de PS Vita.

De PS Vita verdient sowieso toffe nieuwe titels en waarschijnlijk is Tearaway een game waar veel handheld-gamers blij van worden. Het bewijs moeten we nog krijgen en dat gebeurt op 22 november, wanneer de game officieel in de winkels ligt.

Tearaway The Music Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch