Menu Premium
Loading...

Tearaway Story Trailer

Gamekings Redactie 29/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PS Vita is één van de draagbare consoles die in eerste instantie niet zo’n succes bleek te zijn als gehoopt, totdat Sony het geniale idee had om het platform te bombarderen tot hét systeem waarop je indie-titels wilt spelen. Zo af en toe komt er ook een grote, boxed game uit en Tearaway is daar een voorbeeld van. De game staat bijna voor de deur en er wordt je meer over het verhaal verteld in de Tearaway Story Trailer!

De jongens van het officiële PlayStation-blog gingen langs bij ontwikkelaar Media Molecule om erachter te komen wat voor game Tearaway eigenlijk is. Media Molecule kennen we natuurlijk van de alom goed ontvangen Little Big Planet-serie, die een leuke verfrissing was in het portfolio van Sony. De serie werd ontzettend goed ontvangen en Media Molecule werd geprezen om de creativiteit. Die creativiteit is ook terug te vinden in Tearaway, want in hun aankomende game speel je in een wereld van papier.

Je speelt met (niet als) een boodschapper, Iota of Atoi. Welke van de twee er beschikbaar is in je avontuur, is afhankelijk van of je liever met een jongen of een meisje speelt. Hun doel is om jou, als speler, door het avontuur mee te nemen. Hierbij heb je ook zelf de mogelijkheid invloed uit te oefenen op de wereld, met verschillende dingen als bijvoorbeeld je vingers in de wereld te laten verschijnen. Dit doe je door de achterkant van de PS Vita aan te raken.

Vanaf 22 november is de game voor iedereen beschikbaar. Ben je benieuwd of dit een reden is om een PS Vita aan te schaffen of de jouwe eens even flink op te laden? Check de Tearaway Story Trailer!
Tearaway Story Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch