Menu Premium
Loading...

Tearaway PS Vita trailer

Gamekings Redactie 25/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een nieuwe Tearaway PS Vita trailer verschenen om te vieren dat de releasedatum van de game niet heel veel nachtjes meer slapen is. De trailer neemt je mee in de wereld van Tearaway en geeft een indruk van hoe de game speelt.

Tearaway is een game voor de PS Vita van Britse producent Media Molecule, die eerder met LittleBigPlanet 1 & 2 kwamen. De Tearaway PS Vita Trailer laat subtiel zien waar het verhaal over gaat en hoe de game speelt. Er wordt voornamelijk gameplay laten zien, met een bijpassend muziekje op de achtergrond. Daarnaast wordt uit de Tearaway PS Vita trailer duidelijk dat de speler zelf op momenten in de game zichtbaar zal zijn, door middel van de camera die in de PS Vita zit. Evenals dat je bij het spelen van de game gebruik moet maken van de touchpads die achterop de PS Vita zitten, om bijvoorbeeld platforms te verplaatsen. Zo te zien heeft Media Molecule haar best gedaan om Tearaway zo te maken dat de game alle mogelijkheden van de PS Vita op de een of andere manier benut.

In Tearaway speel je een boodschapper die als missie heeft een unieke boodschap aan jou, de speler, te brengen. Dit dus in combinatie met dat jij als speler letterlijk in het spel voorkomt. Net als LittleBigPlanet ziet Tearaway er ook kleurrijk en vrolijk uit, zoals je kunt zien in de Tearaway PS Vita trailer. Je moet er haast wel een goede stemming van krijgen.

Hou die goede stemming nog even vast, want het is wachten tot 22 november tot Tearaway uitkomt, exclusief op de PS Vita. Voor nu kun je het doen met deze verse trailer!

Tearaway PS Vita trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch