Menu Premium
Loading...

Tearaway The Media Molecule Trailer

Gamekings Redactie 19/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Normaal gesproken wordt er in trailers heel veel aandacht besteed aan de game in kwestie. De laatste tijd hebben we dat ook vaker gezien bij Tearaway, maar vandaag pakken ze dat anders aan. In de Tearaway The Media Molecule Trailer zie je namelijk meer van hoe het er bij de ontwikkelaar aan toe gaat, wat natuurlijk effect heeft op de game.

Het is bijna onmogelijk om chagrijnig van huis te vertrekken als je bij Media Molecule werkt, lijkt me zo. De studio is namelijk alleen maar verantwoordelijk voor games waar je niets anders dan vrolijk van kunt worden. De allereerste game van Media Molecule is het welbekende, PlayStation 3-exclusieve LittleBigPlanet uit 2008. In plaats van dat ze vies op hun bek gingen, werd de titel een groot succes en werd de studio geprezen om hun creatieve ingevingen die de game vormden. Hun tweede game deed niets anders dan voortborduren op dat succes, want deze was LittleBigPlanet 2. Het feit dat de basis hetzelfde was, zorgde er niet voor dat het geen succes werd. Ook LittleBigPlanet 2 ging goed over de toonbank.

Met Tearaway wil de studio wel iets anders doen, maar die echte Media Molecule-vibe is wel te vinden in de game. Het is bijna aandoenlijk om te zien hoe ze met z’n allen aan tafel zitten om te knippen en te plakken, tot je beseft dat dit één van de krachten moet zijn van de game. De PS Vita-titel bestaat namelijk uit een wereld van papier, waar niet jij een personage begeleidt naar succes maar andersom.

Waarschijnlijk zitten veel PS Vita-bezitters met smart te wachten op een titel als deze. Het apparaat wordt langzamerhand steeds populairder en misschien kan Tearaway daar een steentje aan bijdragen. Of dat gaat gebeuren, zien we over drie dagen. De game is namelijk te verkrijgen vanaf 22 november.

Tearaway The Media Molecule Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch