Menu Premium
Loading...

Tearaway Launch Trailer

Gamekings Redactie 20/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In een wereld waarin grijstinten de boventoon voeren, vindt ontwikkelaar Media Molecule dat het tijd is voor iets kleurrijks. We kennen ze natuurlijk van de ontzettend goed ontvangen LittleBigPlanet-serie en nu maken ze hun weg naar de PS Vita. Ondertussen is het ruim een jaar geleden dat Tearaway werd aangekondigd, maar na het lange wachten is het tijd dat de game dan eindelijk de winkels komt te liggen. Check hier de Tearaway Launch Trailer als je nog steeds twijfelt of Media Molecule de taak heeft volbracht een toffe titel neer te zetten.

Al vanaf de eerste LittleBigPlanet ziet Media Molecule het als hun taak om met creatieve games te komen. Bij deze eerdergenoemde titel hielp het vooral mee dat het ook mogelijk was om als speler je creativiteit los te kunnen laten en levels te bouwen, waar Tearaway in het oog springt door een grafisch stijltje dat nog nooit eerder gedaan is. De game is namelijk compleet opgebouwd uit papier, waarbij de creatievelingen van de studio ook echt fysiek heeft zitten knippen en plakken om zo tot de designs te komen. Volgens Media Molecule is het dan ook mogelijk om elk voorwerp of personage uit de game helemaal uit één vel papier te knippen en vouwen.

Natuurlijk moet de game het niet alleen maar hebben van het uiterlijk. In Tearway heb je te maken met één van de twee Messengers uit de game. Deze boodschappers hebben de taak om een brief af te leveren aan jou, de speler met de PS Vita in handen. Als speler help je de boodschapper om aan deze taak te voldoen, mede door middel van zelf in de game aanwezig zijn. Het is namelijk mogelijk om bijvoorbeeld je vinger in de spelwereld te laten verschijnen als je deze tegen het touchpad van de achterkant van de PS Vita houdt. Dit is slechts een greep uit de bibliotheek aan mogelijkheden.

Op papier lijkt Tearaway veel te bieden te hebben, maar pas vanaf overmorgen kan iedereen aan de slag met de game om te checken of de hoge verwachtingen dan ook waargemaakt worden. Sowieso kun je hier de Tearaway Launch Trailer checken, om het wachten nog even draaglijk te maken.

Tearaway Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch