Menu Premium
Loading...

Tearaway Gamescom 2013 Trailer

Gamekings Redactie 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met LittleBigPlanet bewees ontwikkelaar Media Molecule al op creatief vlak zeer bekwaam te zijn. Hoe het met de vordering van hun huidige project gesteld is, zien we in de Tearaway Gamescom 2013 Trailer.

Dat het succes LittleBigPlanet geen toevalstreffer was, wordt door de actieve community en succesvolle vervolgen wel aangetoond. Maar Media Molecule besloot dat het tijd was om met een nieuwe Intellectual Property te komen die de PS Vita een eigen smoel kan geven. Er zijn momenteel nog té weinig games die dit voor elkaar krijgen. Als we de Tearaway Gamescom 2013 Trailer zien, kunnen we zeker zijn van één ding, Media Molecule trekt alles uit de kast op creatief vlak en implementeert álle inputmogelijkheden in hun nieuwe game. Je kunt bijna letterlijk je vingers door de rear-touchpad van de PS Vita steken om interactie met de spelwereld te hebben. Als je dat écht zou doen zou het kapot gaan, je vingers gaan echter door de spelwereld heen als je de touchpads aanraakt. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook een level veranderen door de PS Vita te kantelen en zelfs de camera gaat een doel dienen.

Tearaway ziet er heerlijk koddig uit en de dansbare Ierse-folk-achtige muziek brengt de juiste luchtige en vrolijke stemming. De volledig uit papier bestaande wereld is een lust voor het oog en we kunnen dan ook niet wachten om de koerier door de papercraft-wereld te loodsen om een boodschap bij de speler af te leveren. Wat zou de boodschap inhouden? Iets met papierbesparing? Save the trees? We weten het op 22 november 2013 want dan is Tearaway beschikbaar voor de PS Vita.

Tearaway Gamescom 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch