Menu Premium
Loading...

Tearaway European TV Spot

Gamekings Redactie 22/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de launch van de PlayStation 4 voor de deur komt er vandaag een nieuwe game uit voor de PlayStation Vita: Tearaway.  Om de game tijdens deze next-gen oorlog wat kracht bij te zetten, moet er natuurlijk reclame worden gemaakt voor een originele game als deze. Dat doet Sony dan ook, door middel van de Tearaway European TV Spot.

Tearaway is een adventure game die ontwikkeld is door Media Molecule, speciaal voor de PlayStation Vita. De ontwikkelaar is misschien beter bekend van de LittleBigPlanet-franchise. De game is daarnaast gebaseerd op de schetsen van Rex Crowle, waardoor het niet zo verrassend is dat de game zich afspeelt in een papieren wereld. Het is daarbij de bedoeling dat er een speciale boodschap wordt afgeleverd aan de speler. Je kunt kiezen dit avontuur te beleven met het mannelijke personage genaamd Lota, of met het vrouwelijk karakter: Atoi. De keuze is aan de speler.

De game probeert alle aspecten van de PlayStation Vita optimaal te benutten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de foto-functionaliteit gebruiken om een dier te maken van virtueel papier. Zo maak je de game helemaal naar je eigen smaak, volgens de ontwikkelaar. Daarnaast kun je het touchpad op de achterkant van de PS Vita gebruiken om je personage te hulp te schieten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je vijanden te verpletteren door middel van de touch-functionaliteit.

Je zou kunnen stellen dat de game op een ongelukkig tijdstip is uitgebracht, aangezien gisteren de Xbox One en vorige week de PlayStation 4 in een paar landen zijn lancering heeft gekend. Dit neemt overigens niet weg dat Tearaway er in ieder geval uitziet als een zeer origineel project, welke de functionaliteiten van de PS Vita goed moet gaan benutten. Of dat echt gaat gebeuren is echter nog maar de vraag, maar daar komen we snel genoeg achter. De game is namelijk sinds vandaag uit, waardoor Sony de game in de spotlights wilt zetten door middel van de Tearaway European TV Spot.

Tearaway European TV Spot

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch