Menu Premium
Loading...

Tearaway and the PS Vita A Match Made in Heaven Video

Karim Shehata 14/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation Vita heeft het moeilijk. Hoewel nog niet zo lang geleden is dat Killzone: Mercenary is verschenen voor de handheld van Sony, er een shitload aan indie-titels zijn aangekondigd voor het apparaat én bijvoorbeeld Borderlands 2 op de Gamescom 2013 is aangekondigd voor de PS Vita, is het aanbod nog altijd zeer karig. Daarom is het zaak dat we iedere nieuwe titel die er verschijnt op de PS Vita koesteren, behalve natuurlijk als de game kwalitatief niet goed genoeg is. Dat laatste weten we natuurlijk nog niet van bijvoorbeeld Tearaway, maar voor het creatieve brein achter deze game kunnen we niets meer en niets minder dan een pluim uitdelen. De game verschijnt bijna en daarom vond Sony het tijd om de, naar hun zeggen, geweldige wisselwerking tussen de game en de handheld maar eens te benadrukken in de Tearaway and the PS Vita A Match Made in Heaven Video.

In de video wordt door ontwikkelaar Media Molecule nog maar eens benadrukt dat deze game altijd is gemaakt met de PlayStation Vita en zijn functies in het achterhoofd. Denk daarbij natuurlijk aan het touchscreen, maar ook aan het vingergevoelige platform aan de achterkant van de handheld. In de video wordt daarnaast aangegeven dat de ontwikkelaar er alles aan heeft gedaan de besturing van deze game niet als een gimmick over te laten komen, maar om de besturing van deze game echt interessant te maken voor de spelers. Het gevaar ligt natuurlijk wel op de loer dat de besturing van deze game als een gimmick wordt beschouwd, want je bent vooral bezig met de gyroscoop en de aanrakingsgevoelige delen waar de PS Vita over beschikt.

Of het een gimmick is, of dat het echt goed gaat werken voor deze game, is een vraag die al best snel beantwoord kan worden. De opmerkelijke game ligt namelijk vanaf 22 november in de winkels, vanzelfsprekend exclusief voor de PlayStation Vita. Tot die tijd kun je hier de Tearaway and the PS Vita A Match Made in Heaven Video op je gemakje bekijken.

Tearaway and the PS Vita A Match Made in Heaven Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch