Menu Premium
Loading...

Nieuwe vechtjassen stellen zich aan je voor in teamtrailer van The King of Fighters XIV

Erwin Prins 25/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Kings of Fighters worden, daar gaat het om in de nieuwe fighting game van de Japanse developer SNK. Drie bijzondere vechtjassen zien deze prestigieuze titel wel zitten en stellen zich hierboven aan je voor in de nieuwe teamtrailer van The King of Fighters XIV.

Matten op basis van elektromagnetische krachten, zand en de Chinese danstechniek… Laat dat maar over aan respectievelijk Sylvie, Kukri en Mian, die samen het Official Invitation Team vormen. Ze sluiten zich aan bij de vijftien andere teams die voor het eerst in de serie volledig 3D gemodelleerd elkaar de (2D-)tent uitvechten. King of Fighters lijkt een mix te gaan worden van Capcom’s Street Fighter en Sega’s Virtua Fighter, wat overigens niet verwonderlijk is met een game director aan het roer die in het verleden aan beide franchises heeft gewerkt.

The King of Fighters XIV is al sinds april 2014 in ontwikkeling en komt op 26 augustus dit jaar exclusief naar de PlayStation 4. De fighting game van SNK wordt in Europa uitgegeven door Deep Silver. De uitgever laat overigens direct weten dat meer teams zich in de komende weken aan je komen voorstellen. Maak je maar vast op voor een ordinair potje matten tijdens het nazomeren op je PlayStation 4-console!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch