Menu Premium

Middle-Earth: Shadow of War officieel aangekondigd door Warner Bros.

Jeroen Wiersma 27/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Middle-Earth: Shadow of War is officieel aangekondigd door Warner Bros. De game komt op 22 augustus uit voor PC, Xbox One, Xbox Scorpio, PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro. Dit is de officiële aankondigingstrailer:

Origineel bericht:

Al bijna een jaar gaan er geruchten over een opvolger op Middle-Earth: Shadow of Mordor, de game van ontwikkelaar Monolith Productions en uitgever Warner Bros. Interactive Entertainment. Dat deze er echt gaat komen lijkt nu een absolute zekerheid, want de Target lekt Middle-Earth: Shadow of War.

Inmiddels is de game uit de digitale schappen van de Target gehaald, maar de informatie die gegeven werd bij het product is natuurlijk niet meer van het internet af te halen. Deze luidt vrij vertaald als volgt:

“Ervaar een epische open wereld die tot leven wordt gewekt door het bekroonde Nemesis System. Smeed een nieuwe Ring of Power, verover kastelen in massale gevechten en domineer Mordor met je persoonlijke Orc leger in Middle-Earth: Shadow of War.”

en

“Ga tot voorbij de linies van de tegenstander om je leger te smeden, verover kastelen en domineer Mordor van binnenuit. Ervaar hoe het bekroonde Nemesis System unieke verhalen creëert met elke vijand en volger, en confronteer de volle kracht van Dark Lord Sauron en zijn Ringwraiths in dit epische nieuwe verhaal van Middle-earth.”

Middle-earth: Shadow of War zal ook verkrijgbaar zijn in een Gold Edition. Hierbij krijg je vier uitbreidingen getiteld Slaughter Tribe Nemesis Expansion, Outlaw Tribe Nemesis Expansion, The Blade of Galadriel Story Expansion en The Desolation of Mordor Story Expansion. De Nemesis uitbreidingen laten je de strijd aangaan met nieuwe Orc stammen met nieuwe missies en uitrusting. De Story uitbreidingen bevatten een nieuwe campaign en een nieuw speelbaar personage.

Shadow of War verschijnt hoogstwaarschijnlijk in ieder geval voor de PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer de game uitkomt is nog niet bekend gemaakt door Warner Bros., maar uit de gedetailleerde informatie zou je kunnen opmaken dat dat nooit lang meer kan duren. Kijk jij uit naar de release van Middle-Earth: Shadow of War?

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch