Menu Premium

Tales of Symphonia: Perfect Edition komt niet naar de PlayStation 3

Karim Shehata 27/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin deze maand gaf Hideo Baba, de baas van Namco Tales Studio, Tales of Symphonia fans de hoop dat er een zogeheten Perfect Edition uit zou komen voor de PlayStation 3.  Deze ‘Perfect Edition’ zou de HD remakes bevatten van Tales of Symphonia en Tales of Symphonia: Dawn of the New World. Vooral de eerste Tales of Symphonia gooide hoge ogen op de Nintendo GameCube, en later in Japan ook op de PlayStation 2.  Het tweede deel op de Wii was volgens velen minder, maar dat maakte het gerucht dat er een HD remake van beide versies zou komen er niet minder op. Echter moet deze hoop (voorlopig) in de koelkast, aangezien Namco Tales Studio baas Hideo Baba niet weet waar je het over hebt als je de game  Tales of Symphonia: Perfect Edition noemt. Tales of Symphonia: Perfect Edition komt niet naar de PlayStation 3.

Op een promotietour door Europa voor de game Tales of Xillia, de nieuwste RPG van Namco Tales Studio die op 9 augustus in Europa verschijnt voor de PlayStation 3, werd er door een fan na aanleiding van de 10e verjaardag van Tales of Symphonia gevraagd of de Perfect Edition er nog komt. Hierop reageerde Hideo Baba als volgt: ‘Ik heb geen idee waar je het over hebt, ik heb er zelf zelfs nog nooit van gehoord’. Een aderlating dus voor de fans van de populaire RPG, die hun favoriete personages wel een keer in High Definition wilden zien.

Aangezien de fans toch wat verwachten voor de 10e verjaardag van Tales of Symphonia moet de studio toch iets verzinnen om de fans zoet te houden.  De studio baas denkt aan een eigen evenement, of om de verjaardag te vieren op de NamcoCon. Deze ideeën zijn vooralsnog nog alleen ideeën, aangezien er nog niets is besloten. Wat wel al is vastgelegd, is dat zoals gezegd Tales of Xillia op 9 augustus hier in Europa naar de PlayStation 3 komt. Aangezien deze game al in 2011 beschikbaar was in Japan, wordt het in augustus voor de Amerikaanse en Europese fans dus ook (eindelijk) tijd om aan de slag te gaan met de nieuwste RPG van Namco Tales Studio.

Had jij het leuk gevonden om de eerste twee Tales of Symphonia’s in HD te kunnen herbeleven?

Tales of Symponia: Perfect Edition komt niet naar de PlayStation 3

Tales of Symponia: Perfect Edition komt niet naar de PlayStation 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch