Menu Premium

Take-Two Interactive dit jaar “groots” aanwezig op E3

Karim Shehata 25/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over iets minder dan vier maanden zal de cafeïne rijkelijk vloeien op de redactie en ongetwijfeld ook bij jou thuis. Het is dan namelijk tijd voor de E3 2016! Steeds meer uitgevers maken bekend of ze er dit jaar bij zijn en hoe groots ze dit jaar aanwezig zullen zijn op het evenement in Los Angeles. Take-Two Interactive, het moederbedrijf van Rockstar Games en 2K Games, maakt niet veel bekend, maar zegt wel dat het “groots” aanwezig zal zijn op de E3.

Onduidelijk is of er nieuwe games aangekondigd worden of dat Take-Two Interactive letterlijk bedoeld een zeer grote stand neer te zetten op het evenement. Laten we het eerste hopen, want naast Civilization Revolution 2 Plus, Battleborn en Mafia 3 staat er nog niets op het programma. De jaarlijkse sporttitels van 2K kunnen we natuurlijk blind invullen, maar wellicht zit er meer in. Een nieuwe Red Dead? Wellicht singleplayer DLC voor Grand Theft Auto V? Of toch bevestiging van de nieuwe Borderlands, waarvan het bestaan informeel al bekend is?

Antwoorden op die vragen krijgen we pas in juni, als de E3 2016 losgaat in Los Angeles. Ga jij er dit jaar klaar voor zitten?

Bron: VideoGamer

Take-Two Interactive dit jaar "groots" aanwezig op E3

Take-Two Interactive dit jaar “groots” aanwezig op E3

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch