Menu Premium

Take-Two bevestigt lente 2013 als releasedatum van GTA 5

Gamekings Redactie 30/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is officieel! Take-Two bevestigt lente 2013 als releasedatum van GTA 5, en maakt daarmee een einde aan alle eindeloze speculaties. Twee dagen eerder berichtten we al over de Poolse website die beweerde de hand te hebben gelegd op nieuwe posters voorzien van een tijdstempel. Zij worden vandaag ontegenzeggelijk bevestigd in hun uitspraken. Op de site van Take Two werd het volgende persbericht de wereld in geslingerd:

30 oktober, 2012 – Rockstar Games, onderdeel van Take-Two Interactive Software, Inc, kondigt trots aan dat Grand Theft Auto V wereldwijd het licht zal zien tijdens de lente van 2013 op de PlayStation 3 en de Xbox 360.

Ontwikkeld door de originele studio achter de serie, Rockstar North, zal Grand Theft Auto V de grootste en meest ambitieuze titel in de serie tot dusver zijn. Gesitueerd in de bruisende stad Los Santos en omliggende omgeving, zal Grand Theft Auto V een wereld zijn van ongekende schaal en detail. Van de hoogste bergtoppen tot in de diepte van de zee zal Grand Theft Auto V tot leven worden gebracht.

‘Grand Theft Auto V gaat verder in alles wat we tot nu toe geleerd hebben over open wereld game-design,’ aldus Sam Houser, stichter van Rockstar Games. ‘We kunnen niet wachten tot we het kunnen delen met de fans.’

Vanaf 5 november 2012, zal Grand Theft Auto 5 beschikbaar zijn voor het plaatsen van pre-orders in winkels overal ter wereld. Voor alle verdere informatie en updates over Grand Theft Auto 5, inclusief nieuwe trailers, kunt je terecht op http://www.rockstargames.com/V/ .

En zo zijn de engelen even neergedaald, en hebben gesproken tot ons stervelingen. Nu weten wij weer wat ons te doen staat. Het voorjaarszonnetje van 2013 zal begroet worden met zwart gelakte ramen, en voor de eerste minirokjes buiten ons scherm zullen wij geen oog hebben. De fluitende vogeltjes die het lef hebben door de soundtrack heen te kwibbelen kijken in de dubbele loop van onze luchtbuks. Geen genade.

Voor elke man breekt er een tijd aan dat zijn Y-chromosoom hem bij de ballen pakt en op zijn plichten wijst. De release van een nieuwe Grand Theft Auto zal voor velen onder ons zo’n moment zijn.

Mocht de hoon van onbegrijpende vrouwenwezens je ten deel vallen, die je proberen te vertellen dat je ‘te oud bent voor dit soort onzin’, dat ‘al dat bloedvergieten aanspoort tot geweld’, en ‘dat je niet elke nacht tot half vijf op kunt blijven’. Bedenk dan dat vele anderen met jou dezelfde storm weerstaan. Vind daar troost in en buig niet.

Samen staan we sterk. Jij bent niet alleen. GTA Forever.

Take-Two bevestigt lente 2013 als releasedatum van GTA 5

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch