Menu Premium

Take-Two: aankomende line-up aan games sterkste line-up uit onze historie

Lars Leeftink 08/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals veel bedrijven had ook Take-Two een earnings call. Dit was alleen niet zomaar een earnings call, want er werden aardig wat spectaculaire one-liners de lucht in gegooid. Waaronder het feit dat Take-Two beweert dat ze momenteel bezig zijn met hun beste line-up aan games uit hun historie.

Take-Two heeft flink wat achter zijn naam staan

Want we hebben het hier niet over een kleine uitgever. Zowel als het aankomt op het ontwikkelen als het uitgeven van games behoort Take-Two tot de top. Maar vooral op het gebied van uitgeven. Games als GTA, LA Noire, Civilization VI. Evolve, BioShock 2 en ga zo maar door. En nu beweren ze dus dat de line-up waar ze nu mee bezig zijn de beste is uit hun historie. Dat is nogal wat om te roepen, want games als LA Noire, Evolve en BioShock 2 zijn natuurlijk wel zeer succesvolle games geweest. Om maar niet te spreken over GTA.

Inclusief sequels

En dan wordt het dus nog interessanter. Sequels zijn natuurlijk games die na een bepaald moment van een voorgaande game plaatsvinden. Het verhaal krijgt dan dus een vervolg. Nu zullen games als GTA wel een vervolg krijgen, maar een sequel op die manier lijkt er niet in te zitten. Voor BioShock 2 lijkt dit ook vergezocht, maar dit is dan weer niet onmogelijk. Toch lijken deze twee games geschikter voor een compleet nieuwe game. LA Noire zou misschien wel het meest geschikt zijn voor een sequel. Het is dan momenteel ook vooral gissen naar welke games daadwerkelijk een sequel krijgen en welke games compleet nieuwe versies zullen krijgen.

Welke nieuwe games van Take-Two verwacht jij? Welke games gaan een vervolg krijgen? Welke bestaande game van Take-Two zou geschikt zijn voor een sequel? Wat voor type games verwacht je als het gaat over nieuwe games? Laat het weten in de comments hieronder en deel je mening.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch